Konstantina Samardjieva

%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b8

Със загадъчна усмивка, хладно спокойствие и топли сини очи, Константина е от актрисите, които рядко остават незабелязани. Вдъхваща увереност и доверие, тя е от онези хора, които задължително трябва да имаш в живота си.
Още от дете иска да стане актриса и безкомпромисно следва мечтата си. Записва се в местна школа по актьорско майсторство и се влюбва в сцената. За щастие попада на добър учител, за който и до днес твърди, че е първият човек повярвал истински в таланта и .
За нея изкуството е във всичко около нас, но за да го видим, не са ни достатъчни очи, а нещо много по-ценно, което е вътре в нас.
През 2015 г. Завършва Актьорско майсторство за Драматичен театър в гр. Благоевград, в класа на доц. Огнян Спиров. По време на обучението си преоткрива своя певчески талант и става част от Дамски камерен хор „Лира“ с диригент Галина Попова, а след като завършва е приета към трупата на Държавен куклен театър – Сливен.
Вижда себе си като премерен в думите си, уравновесен човек. Дразнят я дългите и объркани празнословия. Има способността да гледа на всичко случващо се и от двете страни. Старае се да не съди хората и да не ги упреква. Вярва, че за всичко, има причина. Иска и се хората да бъдат по-добри едни с други. Напоследък не харесва в себе си това, че все по-рядко се доверява на интуицията си.
А като всеки млад човек, обича да се забавлява и да отделя време за себе си. Харесва домашния уют, топло кафе, хубави филми и срещи с любими хора.