Иван Хр. Иванов

27912840_2071676076444204_4149901879705102731_o

Роден на 17.06.1995 в град Етрополе. Още преди да тръгне на училище се научава да чете и така се ражда първата му страст – книгите.
Родителите му го записват в детската библиотека в Етрополе и докато работят, Иван чете книжка след книжка и така след първия си компютър успява да открие нова страст – филмите и сценичните изкуства.
Тогава започва и момента на осъзнаването за него че играта, различните герои, възможността и свободата да бъдеш всичко и всеки, да откриваш нови светове, да можеш свободно да правиш неща, които в живота не би могъл е именно истинското му призвание.
Често излиза с колелото си по Етрополските полянки и реки, именно тогава играел в собствения си театър.
През 2014г. кандидатства в ЮЗУ и така го приемат Актьорско майсторство за драматичен театър. Така той преоткрива театъра като изкуство и желанието да се занимава с него става все по-силно. Там разбира,че не само може да бъде всичко, но и че с театъра и киното, може да даде толкова много от себе си на хората.
Проблемите са много, а решенията толкова малко.
Иска да е част от решенията а не от проблемите. С днешна дата за него предстои да завърши с випуск 2018 в класа на доцент Огнян Спиров и няма търпение да направи първите си крачки в изкуството с Гестус и приятели!!!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s