Gestus - hotizontal

Условия за ползване

Добре дошли на https://gestustheatre.com

Моля, прочетете внимателно настоящите Условия за ползване преди да използвате уебсайта https://gestustheatre.com Използването на този уебсайт подлага на следните условия и правила. С използването на уебсайта, вие се съгласявате с тях и приемате отговорността за спазването им. Ако не се съгласявате с тези условия, моля, не използвайте този уебсайт.

Интелектуална собственост

  1. Авторско право: Всички текстове, изображения, графики, лога, аудио и видео материали, както и всички други видове съдържание, публикувани на този уебсайт, са собственост на "ТЕАТЪР ГЕСТУС" ООД или се използват с разрешение на собствениците им и са защитени от законите за авторско право и други приложими закони за защита на интелектуалната собственост.
  2. Търговски марки: Всички търговски марки, лога и имена на продукти, използвани на този уебсайт, са собственост на "ТЕАТЪР ГЕСТУС" ООД или се използват с разрешение на собствениците им.

Правила за ползване

  1. Лична употреба: Можете да използвате уебсайта https://gestustheatre.com само за лична, не-комерсиална цел.
  2. Забранено е: Забранено е копирането, възпроизвеждането, публикуването, променянето или разпространението на каквото и да било съдържание от този уебсайт без писменото съгласие на "ТЕАТЪР ГЕСТУС" ООД. Изключение прави използването на информация и материали за лична и не-комерсиална цел след писмено разрешение.
  3. Злоупотреба: Забранено е използването на уебсайта https://gestustheatre.com за злоупотреба, включително незаконни дейности, вредни компютърни програми, хардуер или софтуер, навлизане в компютърни системи без разрешение, или други дейности, които могат да доведат до щети за "ТЕАТЪР ГЕСТУС" ООД или трети лица.

Отказ от отговорност

  1. Публикувана информация: Уебсайтът https://gestustheatre.com се предоставя “както е” и “какъвто е наличен” без никакви гаранции, изразени или подразбиращи се. "ТЕАТЪР ГЕСТУС" ООД не носи отговорност за точността, пълнотата или актуалността на информацията, публикувана на уебсайта. Използването на информацията и материалите от този уебсайт е на ваша собствена отговорност.

Промени в Условията за ползване

"ТЕАТЪР ГЕСТУС" ООД си запазва правото да променя тези Условия за ползване по всяко време без предизвестие. Промените могат да включват актуализации на правилата и условията, политиката за поверителност и други аспекти на сайта. Продължавайки да използвате уебсайта след такива промени, вие се съгласявате с актуалните Условия за ползване.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или коментари относно тези Условия за ползване, моля свържете се с нас чрез info@gestustheatre.com.

Последно актуализирано на: 16.10.2023 г.